Nyhed

Maglesø Traktørsted og offentlig adgang til søen truet

Det ligger os stærkt på sinde, at forsvare den frie og uforstyrrede adgang til en sti med offentlig adgang. Ligeledes er opretholdelsen af Maglesø Traktørsted som et skattet udflugtsmål af stor betydning.
Trods bøvl, er traktørstedet åbent og der er fri adgang forbi traktørstedet og ned til søen.

Maglesø Traktørsted er truet på sin eksistens pga. en ny, tilflyttet ejers chikane. Ligeledes chikaneres almindelige udflugtsgæster med spærrekæde og skræmme-skilte om videoovervågning på stien til Maglesø, som der er offentlig adgang til at benytte. Stien prøvede han også at spærre sidste år, men åbnede den igen efter påbud fra Holbæk Kommune. Især gangbesværede og forældre og bedsteforældre med småbørn i klapvogne udelukkes fra at komme til søen.

Fra traktørstedet er der en formidabel udsigt over Maglesø og de omkringliggende fredede arealer. Stien ned til Maglesø benyttes af mange som udgangspunkt for en tur rundt om søen eller i den tilstødende skov. Efter manges mening en af naturperlerne i Holbæk Kommune.

Det er en udflugtsperle i vores skønneste natur, der systematisk undergraves af en tilflyttet ejer, der helt oplagt har købt den forkerte ejendom. Hans intention er at omdanne hele bygningen til en stor, privat prangervilla uden hensyn til stedets historie. Det er vi mange der vil kæmpe imod. Politianmeldelsen er en del af kampen.

Skræmme-skilt om videoovervågning - klart ulovligt!