Det var lidt af en lokal folkefest da Hagested Bro over Landkanalen blev indviet. Omkring 100 deltagere havde fundet vej ned over engen, heriblandt en gruppe fra Holbæk Gangsport, der i dagens anledning havde lagt en tur forbi.

Alle deltagerne startede med at gå ud på broen.

Der blev talt lidt og givet en flaske vin til entreprenør Morten Henriksen, der har stået for arbejdet og også er en af sponsorerne til projektet. Anders Hvass, der har stillet et vigtigt stykke jord til rådighed for pælebro og brofæste på engsiden, fik den anden flaske.

Hagested Lokalråd afslørede en plade på broen og gav John Ørsdahl, ildsjælen bag projektet, en gavekurv. Carsten Lambrecht, formand for Danmarks Naturfredningsforening i Holbæk, fik et par flotte gummistøvler, som tak for sin støtte til projektet.

Den formelle indvielse af broen blev markeret ved at alle deltagere hoppede tre gange. Det er en stærk bro! Med tre lange, tre korte og et meget langt hurra blev broen ønsket en god fremtid til glæde for mange, der også gerne må passe godt på den,

Til slut var der forfriskninger, frugt og lidt småkager tryllet frem af Hagested Lokalråd. En mindre gruppe afsluttede dagen med en tur i Audebo Plantage.